DANA DIPERLUKAN
JUMLAH TERKUMPUL
MASIH DIPERLUKAN
RM 0

Kami perlukan dana untuk membina semula masjid baru untuk menampung jemaah pada bulan Ramadan nanti…

Syukur ke hadrat Ilahi, Masjid al-Muqarrobin sedang dalam proses pembinaan. Namun, dana yang kami perlukan masih tidak mencukupi untuk menyelesaikan pembinaan yang sedang dijalankan.

Apabila siap kelak, Masjid Al Muqarrobin akan dilengkapi dengan kemudahan berkonsep mesra musafir:

Syukur ke hadrat Ilahi, Masjid Al Muqarrobin telah berjaya mengumpul RM1.3 juta untuk pembinaan masjid ini. Tetapi, dana yang telah dikumpul ini masih tidak mencukupi bagi menampung kos pembinaan yang sangat tinggi.

Dari Anas RA, sahabat bertanya, “‘Wahai Rasulullah, sedekah apa yang paling utama?” Rasulullah SAW menjawab, “Sedekah di bulan Ramadan,’”

(Riwayat at-Tirmidzi)

INFAQ TIDAK MEMBUAT ANDA MISKIN!

NAMA AKAUN MAYBANK :

Tabung Pembangunan Masjid Al Muqarrobin

NAMA AKAUN BANK ISLAM :

Masjid Al-Muqorrobin

NAMA AKAUN CIMB ISLAMIC :

Masjid Al-Muqorrobin

UNTUK MAKLUMAT LANJUT BOLEH HUBUNGI :

*Tekan pada nombor telefon atau email untuk berhubung

EMAIL MASJID AL MUQARROBIN :

LAYARI KAMI DI :

Infaq Pembelian Tanah Kompleks Masjid Al Muqarrobin

RM30.00RM30,000.00

SKU: N/A Category:

Allah SWT berfirman:“Sesungguhnya orang-orang yang bersedekah baik lelaki maupun perempuan dan meminjamkan kepada Allah pinjaman yang baik, nescaya akan dilipat-gandakan (ganjarannya) kepada mereka; dan bagi mereka pahala yang banyak.”

Qs. Al Hadid